Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wówczas, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna zjadać
każda dama, aby
błyskawicznie
spalić i przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie 3d chili

tabletki na odchudzanie na f